en dag på "stan"

RIIING RIIING! vaknade nyss till rösten av Calle Jagaeus! gaah låt mej sova! men nu går de inte !! :P

Calle - JAG VILL DRICKA ÖL NU SAM!!!!!!!!!
Jag - Men snälla du.. klockan är 8 på morgonen? har du ens nyktrat till än?
Calle - hmmm, nej

gårdagen blev faktiskt 10 gånger bättre än förväntat =) De började med att jag hängde lite med Ferm, th och Viktor, vi flängde runt på bruket å kollade läget, sen drog vi ner till parma och beställde mat och satte oss nere i parken! riiktigt skönt va de =) sen kom Patrik! vi deltog i sumobrottningen som dom hade på bruket, Klaras morsa såg oss när vi gick på gatan och de va hon som höll i de så de va bara på med sumodräkterna och börja brottas! jag vann med 3-2 tjoohoo :P kul som fan va de, alla som kollade va helt crazy å gapade å skrek haha:P efter det drog jag hem å duschade å bytte om för kvällen, jag kollade på marcus, elon å Calle å anders när dom spelade! även kallade "Andy Leatherband" haha :D dom va riktigt bra ! roliga sångtexter hade dom:P Efter det drog vi in på öltältet och härjade runt! kul å se lite gamla ansikten =) stoffe hängde också på oss. men som sagt, kvällen va över förväntan!!


Peaaace

Bessemerfesten!

Ja har man tur är de väl ett öltält eller nåt i den stilen haha :P vet inte ens om jag vågar dra iväg å se :P
igår kom Lisa hem från sin tripp =) välkommen hem<3=)))) har saknat dig och hoppas vi ses snart=)!! Ferms band ska lira på bruket snart, ska dit och ställa in ljud åt dom är de tänkt! sen får vi se vad som händer, de lär ju bli en del öl med tanke på vädret och att de är fredag =)

De här med hiphop är egentligen inte min grejj! men den här låten är riktigt bra! gillar brittisk hiphop ändå =)

Tiden går fort när man har roligt

Igårkväll fick vi permis! å de va så jävla härligt för jag visste att jag kunde tajma buss och tåg så ja skulle kunna ta mig hem!!
jag och axelsson drog in till centralen och tog en öl på "olles" innan tåget gick, hans tåg gick innan mitt så jag fick sitta en stund till och vänta, när ja väl hoppar på tåget märker jag att de är långdistans tåg upp till Umeå - Luleå, FUCK tänkte jag :P som tur är stannar tåget i gävle, men de tog nästan över 2 timmar vilket gjorde att min reseplanering sprack ganska hårt, men tåg resan va ändå okej, satt å pratade med massa norrlänningar, fan va trevliga dom är :) ag blev stående i gävle 2 på natten och fick inte tag på en käft eftersom mobilen va ganska jättetom på pengar, jag drog iaf bort till farsan lägenhet där porten såklart var låst, jag kastade sten på fönster, gjorde allt för att någon skulle reagera, till slut kommer de en dam som faktist skulle in i samma hus så hon kunde låsa upp, Thank god! :P så resultatet av detta är att jag har ont i halsen och kommer troligtvis att få feber, justja! igår hade vi en löptävling med full stridsutrustning, jag kom 3:a TJOOHOOO!!!

vi får TIDIGARE MUCK! 5:e december istället för 19:e!! =D

nu blir de å dra ut i solen å jäsa!

Somliga dagar är mer värd än andra


de fick vi lära oss idag! den här dagen har varit totalt värdelös. Dagen började med att vår Major kom och gav oss en massa skit för att det tydligen har varit bråk inom plutonen, de va inget som 99% kände till men så va de iaf, hahah de roligaste var nog igår när vi hade tävling på stridshinderbanan, vi var uppdelade i 3 lag som sprang på tid, i våran grupp började jag och en till bråka, mitt i hindret liksom hahaha! folk fick springa imellan och hålla bort oss, så jävla kul för vi skrattade efteråt eftersom de va tävling å allt så kom vi ju ganska sist :D idag har vi verkligen bara gjort onödiga skitgrejjer fram till 22, när vi kom tillbaka fanns de inge fika så typ alla drog till donken å käkade!

Imorgon är det hemgång igen tjooohooo, jävligt sent dock, kommer hem nån gång under natten för vi slutar 21:00!
och snart kommer Lisa hem efter 4 månader utomlands <3 :) wooohoo!

Peeace!!!

there aint no ifs and maybe´s

Igår hade jag räknat med en lugn hemmakväll, men hur blev det tror ni? Johan och Joppe ringde mej och frågade om jag ville ta nån öl och bara chilla! de slutade inte så heller, jag och johan hävde Whisky och Öl, kollade en liten sväng på Perelli sen tjatade joppe ut oss på krogen! De är underligga är att verkligen inte hade ett korvöre men ändå kom jag in på krogen åså? :P Vi hade iaf jättekul känns verkligen jättebra att ha börjat umgås med dom igen, haha! jag tror faktiskt att jag gjorde ett bra köp när jag köpte mina "golfbyxor" alla säger att dom är skitsnygga! det var till och med så att en helt främmande snubbe kom fram till mig på krogen och frågade vart jag hade köpt dom haha:P och alla lumparna har frågat mig va jag har fått tag i dom;P JOPPE: FAN VILKA SNYGGA BYXOR! SÅNNA MÅSTE JOHAN KÖPA!!  Denna helgen har varit riktigt kanon! idag drar jag till Kungsängen, kommer dock tillbaka redan på ONSDAG:D innan Kungsängen tänkte jag svänga förbi pappa i gävle och kolla in hans nya lägenhet=) de kan bli spännande =D

Peaaace

"everybody dance now"

igår fick vi permision! åkte raka vägen hem givetvis! Stoffe marcus och TH kom hem till mej, vi drack lite grogg åså riktigt skojj!!! Efter det körde Anders in oss till Sandviken, vi drog in till Centro där ölen kostade 20 spänn *VAA?!" ja de va ju typ gratis nästan, slutligen blev det Kharma, saaatan va folk de va där asså :D Träffade bland annat Emil, Hampus och Linn! de va ett tag sen sist så de va kul =D Musiken va riktigt härlig och som vanligt är trubaduren där så himla bra, han drog av några Oasislåtar;D stoffe den knäppskallen beställde in en flaska skumpa till oss också! vågar inte fråga va den kostade, tror inte han visste de själv ens så packad som han va :P jag misstänker att vi är med på en del vimmelbilder, ska försöka leta på dom sen :)

Frågan är hur och varför jag har knytit fast en stor ballong i en öggla på min kavaj? P jiiises! vart FAN fanns de ballonger nånstans? :P

Nu mår jag som skit och tänker bara jäsa, tror grabbarna ska grilla hemma hos mig ikväll om vädret håller sig så här =)
justja glömde säga en grejj! Såg en till gammal idoldeltagare på Centralen igår, tror han heter daniel, ni vet han som hade lite halvlångt hår och lite skägg, rätt smalkille som ja tror sjöng mkt Soul, han stod där med sin gura och skulle hämta biljetter, så vill ni träffa idolmänniskor, häng på centralen ;)

Peaaace

ord kan inte beskriva.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2508343.ab  jag finner inga ord ..jag hoppas vi kommer få vara med på cermonin för honom. Först nu förstår vi allvaret av vad vi håller på med egentligen, men att det ska behöva kräva en väns liv. de är hemskt och ingen förstår varför.

bajsmackornas dag!!!

Idag har vi haft körning i sthlm city, fick som vanligt skit från kaptenen, "ni kör som idioter" blablabla :P man blir så jävla motiverad att fortsätta, skönt att de bara är en vecka kvar av de där fordonstramset !! imorgon har vi uppkörning och teoriprov, lite smått nervös! men de ska nog gå bra =) taggar satan till fredagens studentkepa!:D snart 1 år sedan jag tog studenten, de går gräääsligt fort! i

"Trafikljuset va ju KNALLRÖTT! Vilken hjärnhalva tänker du med?!?!!"

"Kolla killen där vid korsningen, han måste ju vara mongo hans läpp hänger ju ända ner till gatan"

trevlig kapten vi har eller va säger man? :P

Peace

så dääär ja!!!!!

image189image190
Köpte 2 par brallor i valbo :D Hittar ingen bild på de andra paret jag köpte men jag tyckte dom där va riktigt nice iaf=D Så däääär! nu är jag fattig igen och då är allt precis som de ska haha :P men inte länge till för snart kommer ju lönen, den ska jag däremot inte sprätta så enkelt!

Peaaace

En natt i Kina

jiiiiiiiises! jag har aldrig varit med om en verkligare dröm tror jag, jag drömde att jag och morsan va på semester i Kina, vi gick längs med kinesiska muren och glodde ut över naturen, plötsligt rasar hela murjäveln ihop, på nåt konstigt sett kommer det en helikopter och plockar upp oss och kör iväg oss till hotellet där vi bodde! och ja tro det eller ej men jag trodde seriöst att jag va i Kina när jag vaknade imorse :P ÅK INTE TILL KINA! läskigt som fan!! :P

Nu ska jag ringa marcus och höra om vi ska glassa till Valbo! shoppa shoppa shoppa!!!

Tjiiing-tjooong

"födelsedagskalas"

Idag har varit den bästa dagen på länge :) Den började tidigt, vid 2 tiden kom mormor hit med Håkan, fick en massa pengar av dom, lär verkligen säga att de behövdes för ekonomin är = skit just nu:P kort efter det dök johan och johanna upp också ! dom hade köpt en Beckhamparfym åt mig :D Den luktade riktigt gott :D Vi drack massa bål och vin och öl :) Käkade 3rättersmiddag som Morten hade gjort i ordning! sååå jääävla god mat va de :D då kom marcus också! vi fick lite ångest när vi va packade redan klockan 5 hahaha! slutligen kom också Stina och Billy ! =) Vi spelade Xbox och kollade på film, så jävla kul hade vi =) Saknar verkligen tiden med gamla kompisar så det här kunde knappast bli bättre! vi bangade krogen för att de är så dåligt väder och helgen innan löning brukar va rätt kass=) imorgon blir de shopping i valbo, Carlings here I come :D

btw! jag fick mina nya solglajjor idag! så jävla snygga! pilotglajjor med svarta glas och vita bågar;)



peaace

Sorry att jag sviker!


image188


Aaaow fick reda på lite bad news idag! jag kommer inte kunna vara hemma och fira studentpolarna den 13:e :(
Vi har helgtjänst då! av ALLA jävla helger vi har varit lediga så måste dom lägga en helgtjänst precis då! :/ Men jaja vi får ta igen det sen när jag är ledig helt enkelt. vi har någon övning som heter "Operation Sthlm" vi har ingen aning om vad som kommer hända men förmodligen nånting jävligt jobbigt haha :P har iaf sökt permission till den 10:e när syskonen har skolavslutning, ska också passa på att svänga förbi jobbet då också och säga hejdå till lite gamla elever! Hoppas jag får ledigt bara =) Jag orkar inte kolla klart på hockeyn heller, vet ju hur de kommer sluta, trökmatch :P Imorn blir de lite hemmapartajjj tjooohoooo :P mina päron har köpt en ölpump så den ska invigas med nöje hähä ;) hoppas jag får massa kosing av släkten, då blir de första bästa till VALBOOOO!!!! a long time no see ;P haha!

Hejsvejs!

Alla skrattar!

Ja va ska man säga ;P jag kan då konsten att bli helt grundlurad, men ja, de är väl tur att man kan bjuda lite på sig själv och få alla att skratta! "Bäckis, dej kan man fan lura i vad somhelst" :P hahah, ja men förlåååt då! :P

"awww förlåt, du är inte blåst, bara lite blåögd :P"

Rojas: Man kan verkligen se att Forsberg luktar illa, asså min pappa hade örfilat upp mej om jag hade luktat så illa, en sak till, min läkare tyckte att jag har fina fötter,

Imon är det fredag witch means! HEMGÅNG :D

Hockeydramatik i dagrummet!

Alla grabbarna kollade på Sverige - Tjeckien matchen nyss! fyy fan vilken rysare de va, ALLA skrek som idioter och nu är jag hes som fan :P Men vi vann och de va ju huvudsaken ;D Nu drar det ihop sig till helg och då blir det lite middag med familjen, Johan och Flinken kommer nog över också=) kommer bli skojj! ska hjälpa Pappsen att flytta också, han har fått en lägenhet inne i stan (Gävle) och de kommer ju bli perfekt när man är ute där i krogsvängen!!

Dags att slagga nu!!

Peaace


jaa ä intä bittär!

geuuwwwd! den här dagen har gått ultramegasegt vi har inte gjort ett skit idag, några av grabbarna springer ut å in här för dom har inte slutat än, de är så jävla kul att se när dom stressar runt, kanske ska byta plats på skåpen igen så man får se dom ha lite småpanik haha :D då kommer dom troligen döda mej å de är ju kanske inte så kul :P Imorgon ska jag till våran kära "personalvårdskonsulent" btw, ska snacka lite med henne om ja har möjlighet att byta utbildning för den ja har hamnat på nu är käääääääs :P så vi får se vad som händer, de roliga är att de bara är "problembarnen" som går dit, så min kapten va till och med så pass trevlig att han frågade om de hade hänt nånting hemma =) jag sa bara "De är lite personligt" :P men vadå, jag ä ju inte bitter :P men nu kanske han blir riktigt schysst om han tror att ja mår dåligt haha :P

De börjar dra ihop sig nu. Tänk att tiden har gått så himla snabbt! Snabbare än va ja någonsin hade kunnat tro!
MEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN Ä-N-T-L-I-G-E-N är de dags snart! =)

image187


Sees på fredag duuuuudez!


Hockeykväll med pajjkarna!

Vit helg? haaa! nej de blev väl inte så, det blev öl.. och WHISKY till min stora förvåning, de är inte riktigt min grejj, grabbarna grus kollade på Sverige - Ryssland matchen, den matchen sög skit med tanke på att ryssland gjorde mål när de va 5 sek kvar av sista perioden, men vi hade riktigt trevligt =) efter det drog jag hem och mötte stoffe på vägen! Vi har bestämt oss för att göra en riktigt Catch-up till nästa helg så det ser jag fram emot:)) Nu väntar en vecka i helvetet sen är jag tillbaka igen, på fredag närmare bestämt men de hade ni väl kanske räknat med eftersom jag skriver de varje söndag i stort sett haha, ganska enformig blogg ja vet :P ska ta ett snack med nån tant på regementet i veckan för att jag vill byta tjänst till något roligare!

lär också passa på att säga grattis på 15 årsdagen till syrran :) de är drygt att hon börjar bli gammal haha, snart kan man ju börja ha normala samtal med henne :P


Seee yaa! :)

På tal om absolut ingenting!

Känns som att de här blir mitt 10:e blogginlägg idag! men jag kom på en så jävla rolig grejj ifrån den gångna veckan, halva min pluton hade kvällstjänst och vi slutade skitsent, typ vid 22 eller nåt sånt, hursomhelst. när jag kommer in på logementet sitter grabbarna där som har slutat tidigare och ser skitskumma ut. jag frågar va grejjen va men dom säger ingenting. tänkte gå och lägga mej så jag sätter mej i sängen och då brakar hela sängjäveln ihop :P då hade dom tagit bort hela underdelen på sängen och tejpat fast min madrass i stommen på sängen haha :D hela skiten brakade och jag låg som en jävla påse skit på golvet :D de ska ni få se kort på också, tror till och med att Järking filmade hela händelsen, grabbarna fick sig ett gott skratt, dom gav mig en payback för jag fick för mej att byta plats på allas skåp en kväll när jag va ledig :D så alla fick panik när dom inte kunde låsa upp sina skåp haha:D så jag antar att jag förtjände de, men nu börjar kriget haha :P och nu saknar grabbarna i logement 11 Larsson för han har dragit till Götet på sjukvårdsutbildning! ses om 8 veckor man!!


This is me

va kuligt de är när man hittar folk som laddar upp låtarna :D denna är rätt gammal ändå !
bara å lyssna å njuta hähä ;)


Boosterz Inc - Follow The Leader

Qualitytime när den är som bäst!

Fan va nice de va att chilla på beachen idag asså, soligt och varmt, bara solbrillor och öl som fattades, jag marcus och anders drog iväg till stranden, spelade gitarr och glassade! så jävla härligt, vi va försenade till systemet så de sög ju iofs, nya solglajjor har ja beställt så de är nice! solbrillor.se dom har riktigt schyssta glajjor så de är tips från mej :)

Ikväll blir det nog att kolla på Hockey och bara jäsa! =)

Jag tror jag tror på sommaren!

Jaaamen de gör ja! Fiiiifaaan vilket kalasväder de har varit denna veckan, synd att värmen inte gör så jävla mkt nytta bara när man sliter arslet av sig, då är den bara jobbig, Men nu när ja är hemma kan ja inte göra annat än att älska den! Denna sommaren kommer bli kanonvarm de känner jag på mig! MKT sol bad converse och bira!! ;D GARANTERAT. Idag plockade jag ut våran permissionsuniform, åkte hem i den också, den är så jävla tight asså! Riktigt fräsig, ni ska få se lite kort sen tänkte jag =) jag är så äckligt fattig från förra helgen nu, är rädd att detta kan bli en vit helg, om jag inte kan lära mej trolla, de har ju gått förr?

gud va jag bara skriver massa ointressanta grejjer, men wa ska ya jooora? :P lägg lite tips i förslagslådan (gästboken dvs)

Peace!

Efter 100 pinnar säger:

Lundquist: nu är de bara 230 kvar *suck*

Fagerberg: Woohoooo

Järking: 3 prickar

Engqvist: Bara ?!

Sadovic: Skål!

Waara: Vadå 100 pinnar? vad menas med pinnar, är de dagar?

Wredh: Arsle

och jag vettefan va ja ska säga:P idag har de gått 100 dagar, de ska vi fira med att gå och lägga oss strax och gå upp 05:45 imon, jippiiii :P


gliiidarna på stan!

weeheeei; den här veckan har vi slutat tidigt ! riktigt härligt; igår drog jag abdu och sadovic ut på stan och kikade =) de va riktigt härligt väder; vi träffade en kompis till abdu från umeå också; sen drog vi iväg och kollade lite på rojas fotbollsträning; de är skönt att vi får va lediga lite så man har tid att dra ut och se lite; de händer inte speciellt mkt i träsket om man säger så haha :p så de blev en guidad tur i stan så man vet vart alla sköna klubbar ligger; om ni undrar varför jag inte kan skriva punkter så är de för att jag har kommit åt nån knappjävel :p självklart vet jag inte vilken de är så de får ni leva med! på fredag är det hemgång jippiiiii =) blir väl inge bärs antar jag eftersom peace and love biljetterna kostar så jävla mkt när man är låginkomsttagare :p tre jävla spänn i timmen de är ju pinsamt asså :)

peaaace

OOOOJAAAAAA! I´LL BE THERE!!

image185

Är bokat och klart :D SÅ JÄVLA NICE! De blir jag å Patrik Thörnberg å några till! Fan va ja längtar asså, ska försöka tjata med mej massor me folk, några lumpare som är taggade också så :) Millencolin, Hellacopters, Kent, The Hives å gänget, snart ses vi ;) de kommer bli gaaalet!!

Goood sheeat!

Igår åkte jag till sandviken, a long time no see! Riktigt jävla kul att träffa lite gamla vänner! De blev husfest och ölspelet! sen drog vi ut till Centro och tog några shots där :) Försökte tjata ut Calle men de gick åt helvete för han skulle vara fylletaxi, de är första gången i hans ölkarriär som han bangar tror jag, vi drog vidare till Lobby där jag träffade Norberg! så jääävla kul å träffa honom, han va givetvis full som en kastrull inte helt oväntat! Vi vände upp och ner på hela dansgolvet tror ja :P träffade Noddan där också och vi tog samma buss hem sen på natten, kom hem nån gång vid 04 så jag har inte en aning om varför jag är uppe nu! GIIIIH! de har varit så härligt med lång helg, åker tillbaka till Gardet ikväll, men helgerna går aldelles för fort, jag har verkligen druckit varenda dag sen i onsdags :S känns som att min lever har fått en rejäl käftsmäll! men du ska få vila lite nu gubben! åtminstone till nästa helg höhö :P och JA! de syns på kontot kan jag säga, blir till å leva fattigt till 25e :P kommer hem redan nu i helgen som kommer !=) härligt härligt !!


Peace

BECK IS BACK !!!!!!

Jag är tvungen att meddela att de ska spelas in 2 nya beckrullar i höst :D FAAAAN VA NICE :DDDDDDD


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article2374167.ab

He doesen´t look a thing like jesus

Idag har varit en ganska bra dag! här hängt lite med familjen, jag och morsan har planerat att åka utomlands 1 vecka i sommar =) de va hennes idé och jag gillade den faktiskt :) åkte med TH å ferm och deras nya trummis för att lyssna när dom repade, saknar mitt gamla band nu märkte jag! kul att se att det går bra för dom :) Efter det drog vi hem till TH och gjorde i ordning makaroner och kötbullar;) och det här måste vara the killers skönaste dänga noooo doubt!

When we were young


När youtube får en att garva!


Det här klippet är så jävla roligt :D Ni måste bara se de :D

Lite längre, Lite bättre!

Igår skulle jag ha firat valborg i Uppsala, men naat! Så här va de, jag fick permiss vid halv 12 tiden nån gång tror jag, jag har lärt känna en kille från uppsala som kunde skjutsa mig från kunsängen och dit, han släppte av mig i stan, sen gick jag för att möta Jimmy, de va verkligen knökfullt med människor och så himla härligt väder! När jag väl möter honom säger han att han inte hade fixat nåt kårleg åt mej, de va bara för mig att ta första bästa tåg hem, besviken blev jag. Väl hemma lyckades jag trolla lite och det blev ganska trevligt ändå :) Hängde med Marcus och Ferm och lite mer folk! Jag trodde att fler folk skulle vara ute och festa bara! men de blir vad man gör de till :)

Riktigt skönt att få några dagar extraledigt nu :) Har fått några nya befäl som är riktigt schyssta, den här veckan har vi hållt på med våran fordonsutbildning! De är rätt skönt att ta en paus från skogen faktiskt =)

Peaceee!

De blir aldrig som man tänkt sig!

Nixpix!

RSS 2.0