Uppsala! här kommer Hofors!

idag fick jag ett samtal!

- SAM! vi ska till uppsala!
- Jaså det ska vi?
- Ja! vi ska fira nyår där så vi åker ikväll! dra hem å packa

nu är de gjort så ikväll åker vi till Uppsala å till den lilla förorten Flogsta där det ska vara en del röjj är det tänkt, ska slagga hemma hos Zalle å Th =) TREEEEVLIGT NYÅR SKA VI HA TRALALA!!


Goeht! nyuett aowr påuw euwr!

Ta de lugnt nu tomten så ses vi nästa år.

Julafton har det varit! varit snäll i år också verkar de som. fick en del fina klappar :) Men man märker att man börjar bli gammal för man gillar julmaten mer och mer för varje år ;) Brorsan fick sig ett PS3 som jag kommer våldgästa, längtar tills han börjar skolan då kan jag spela sönder det :P Iofs kommer jag jobba i sthlm men vi kommer ha ganska mycket ledigt, har kikat över schemat lite och jag trivs med det som FAN :) Igår va de juldagen och fest med 2 backar läsk, NEJNEJ. men vi hade kul ! jag och grabbarna grus hängde hemma hos fetto. Drack öl..sprit, vin, spelade Buzz och Singstar och sist men inte minst försökte vi lära oss alla sveriges landskap med hjälp av ett pussel som fetto hade fått i julklapp;P

Kvällen slutade som väntat med en rejäl fylla och folkan. insåg att folkan inte är så kul på juldans som man faktiskt förväntar sig innan man kommer in. men ni som va där uppelever inte ni att.

1. Man går in och hänger av sig jackan.
2. man tittar sig runt omkring och tänker, SHIT vart gick alla?
3. *du står där och funderar i lobbyn* sen tar du dom första stegen in till "lilla baren"
4. När du inser att ingen av dina vänner är där så går du in till den stora baren där alla gubbar å kärringar dansar till dansbandsmusik, vilket kan vara ganska trevligt att se iofs :)
5. när du trängt dej igenom den folkmassan och den fullsmäckade baren där kön är längre än den på sparköp när den är riktigt lång.
6. så går du igenom dansgolvet å igenom nästa öppning så är du helt plötsligt tillbaka i Lobbyn brevid garderoben.

Resultatet av detta är att du genomför dom där stegen om och om igen under hela kvällen :P man går runt runt och fattar ingenting, OJ! inte att förglömma är att man går in till dansgolvet ibland också, det där brevid toaletterna om ni hänger med vart ja menar :P men neeejnej jag är inte bitter :) Jag hade ändå rätt kul träffade mycket gamla kompisar åså så det var trevligt särskilt när man inte varit hemma så mkt de här året och haft en möjlighet att träffa alla som dragit åt olika håll.

Men ja nu får tomten ta å raka sig och spara ut nytt skägg till nästa år :) Nu väntar nyår som faktiskt är ännu mer överskattat än vad folkan är haha ;) Nejdå i år ska de bli kalasbra!!

Tjooflöjt!

player! user! mindconfuser!

en trevlig dag i gävle har det varit :) bröderna brothers stoffe och marcus hakade på :) Det blev frukost på American pizza place! sen blev det jakt efter nå schysst att ha på sig till juldan vilket så väldigt mörkt ut till en början men det löste sig till slut! Det blev tungt på vägen hem med tanke på att Gävles systembolag blev torrt på allt drickbart när vi var klara ;D den här julen kan bli intressant,  och ja Johan imorgon är det julafton ;)

Happy Ramadan!

Goodbye my lover, goodbye my friend..

idag gjorde jag något aldelles förfärligt.. jag in i min garderob och tömde ur den på allt som jag knappt har på mig längre. Det är som att slänga bort en bit av sig själv liksom :P Det här innebär ju en tripp till Gävle för att fylla upp garderoben med nya grejjer! så fort jag börjar jobba så är det dags ;) Tänkte glida till gävle imorn och hälsa på farsan lite å då blir de väl att man handlar nåt schysst att ha på juldan, men det är ju med största sannolikhet slut på allt man kan tänkas ha på sig.

nu ska ja upp till frissan å styra upp pallet lite :D

Man ska aldrig ropa hej för tidigt.

jag kanske ska berätta om helgen lite kort.
jag var full och jag gjorde bort mig :P Inte på ett dåligt sätt, på ett ganska komiskt sätt egentligen, som tur va är vi bara 3 pers som vet om det och det är bra om det stannar så :P

Idag har jag kollat på Hjältar! fan va bra det är. Jag tycker egentligen många serier är jävligt bra. Det får vi tacka Stoffe och Fetto för som har skolat in mig i serievärlden ! ;) men jag är en sån kille som gärna bara har en boll i luften när det gäller Tv. det vore lite tragiskt att blanda ihop Scrubs med Heroes, de funkar liksom inte :P Så Scrubs får vänta tills jag kollat ikapp alla avsnitt, även True Blood, How I met your mother, Big Bang Theory, Vänner, That 70 Show får vänta :P har dock alla avsnitten av alla serierna.

Idag beställde jag pulver å tabletter btw, vill ändå hålla i lite av lumparformen å vara fit for fight till polistesterna, sen har jaf fått morsans medickort så nu kan jag börja simma gratis varje vecka =D å sen blir de gym på det, har lyckats inbilla stoffe att börja träna med mig.. ska köra skiten ur den jäveln ;)

Nu blir de ett avsnitt till av Hjältar sen blir det söööve! imorgon klipper jag mig och färgar ;>>>>> nu är det dags att säga..

Hej

Vad hände egentligen?!

den här helgen var läskig:P Thats it!

Jaha uniformen åker på igen alltså

Sam blir militär igen. den här gången är det lite bättre vilkor

1. Det är inte lumpen.
2. tjänar något bättre än 3 spänn i timmen.
3. Slipper indragen nattpermision.
4. Jag får döda om det behövs *haha*

ja menar vad mer kan man kräva?



Fick nämligen svar idag om att jag ska jobba som slottsvakt mellan Januari och April.
ska bli så kul att få vakta hans höghet igen :P *tsss

god jävla jul

Sams julrim 2008


1

Du drar några riff och det går inte bra. Kan bero på att du är tondöv vad vet jag,
Med denna leksak du en rockstjärna dig känner och den kommer ge dig många sömnlösa nätter

2

Den är blandad med kärlek så ta det försiktigt Den kan lura, bedra dig och göra dig "listig"
Att man respekt för denna vara skall ha är bara skitsnack för den gör vad den ska.

3
Att man med en läderrem någon piskar ger dig ingen anledning att ta efter någons missar
Denna nit in i glamrocken tar dig. gör dig inte bara oslagbar utan otroligt farlig.

4
Dessa produkter dig en ny människa gör. Det är så mycket mer än bara smet å smör.
du kan dig olja in och champonera och göra så otroligt mycket mera.

dom är väl lite halvbra kanske men dom får väl duga, din mamma är ju ändå bra på att suga, haha nej den där va dålig nu är det slutrimmat :P Jag är väl ganska nöjd med mina rim ändå, kommer du på va de är för
julklappar kanske? :P

Carry me home

Igår skrev en god vän till mig.

Sam. va ska skulle du säga om att berusa dig med mig ikväll?
å tanken slog mig, ja what the heck va gör man inte för vänskapen?

Har kommit på att krogen faktiskt är ganska överskattad, ja menar man drar dit, är skitpackad och glömmer ändå bort vilka man har pratat med så det spelar ju egentligen ingen roll om man har varit där eller inte, skillnaden är bara att man är mkt fattigare när man kollar kontot dagen efter :) Nej men jag gillar krogen ändå det kan faktiskt vara väldigt trevligt det också!

Men det är jävligt nice när man bara sitter ett gäng å samtalar och berusar sig! det är nog roligare, som igår då va de jag å tjockopop! det var en väldigt trevlig kväll med serietittande, buzz och sprit :) Vinglade hem vid 5 imorse och fattade ingenting, 50% sprit från espaniol är inte å leka med :P

nu ska jag...ehm.. ja ja vet inte

tjooooo!

kiss and make up

Ibland är det jobbigt att vara ledig, man blir så sjukt rastlös och yrar runt å har inte en aning om vilken dag det är eller vad man ska göra. Det ända ja vet är att jag å marcus drar in till valbo å handlar lite julklappar, men de är så svårt å komma på schyssta grejjer att köpa, har mest kommit på grejjer till mig själv ;P


den här verkar hur ball somhelst. KAN BLI HP TOUCHSMART.

Nu går ungarna på lov så nu blir det inge jobb på ett tag. nu blir de bärs för hela slanten haha :) Sen får vi se om det blir slottet i Januari! Troligen blir det väl så om inget annat dyker upp. Förhoppningsvis blir det lite tester från polisrekryteringen som görs då också. Ja 09 kommer bli intressant. Ska bara avsluta 08 med stil först ;)

taking it from the top, tippie - sing it daddy

idag skrev jag på papper. har blivit kontaktperson, det ska bli jävligt spännande. mer får jag inte säga! *sekretesslagen* booooyaaah! va händer i veckan annars då? Förutom att jag blir en jävla massa pengar rikare! våra tröstpengar från försvarsmakten landar på fredag, då ska de handlas julklappar *mest till mig själv* man har ju gått miste om en del handlade med tanke på att man har levt som en lus det senaste året ;<<<<<

poppar lite David Guetta nu! tycker han är nice. Det här känns som en kväll där jag kan avslöja lite av mina planer, tror jag har sagt 134534 saker jag vill göra men jag kan behöva klargöra det så det blir lite lättare för mig själv sen.
Muckade förra fredagen, planen efter det var att börja jobba, Enligt planerna ska jag jobba fram till den 19:e Januari när jag börjar jobba i stockholm. Det är nu nästa steg, eller ja före det ska jag va lite packad åså över julen men det ingår i planen och det känns ganska givet. Hursomhelst ska jag jobba där från den 19:e Januari till 29 Mars är det tänkt. Målet är att spara undan pengar, till vad vet jag inte än, jag har två alternativ, Alternativ 1: Att dra utomlands ett längre tag Alternativ 2: Lägga undan pengar till lägenhet och studier Visst låter det bra? Grejjen är bara den att jag inte vet hur jag ska göra, vilket jag ska välja, well well det löser sig väl, helst skulle jag vilja sova i 6 månader, vakna upp och se vad jag gör då :P Men jag har sökt till polishögskolan som det flesta av er vet.. just nu är det de ända jag kan tänka mig att jobba med. Kommer jag inte in nu så vill jag samla på mig erfarenhet, genom att jobba? - tveksamt, det finns ju knappt nå jobb. Så då finns det bara en sak mer att göra, det är att läsa lite kurser som kan vara meriterande. Men först vill jag snacka med polisen så jag vet vad som kan vara bra att ha med i bagaget, men nu ska vi ju inte vara för skeptiska, har faktiskt en chans att komma in också :P Gör jag det så är det här inlägget isåfall helt meningslöst, för då vet ja ju va ja ska göra redan ;)

Nog om mig.. låt oss prata lite om dig?

Ciao

När man trodde att folk var helt normala..


.. så hade jag jävligt fel :P Var på fest igår, det började skitbra med lite Buzz å sprit och roligt sällskap :) Sen plötsligt upptäcker man hur folk bara flippar ur när dom dricker och blir helt pantade i huvet, jag vet inte hur det är med er, men jag är ändå Sam när jag är packad också.. lite pratigare åså men det ska man väl bli :)? de är väl lite det som är kicken med att va lite på bängen, sen när folk börjar flippa ur.. kasta glas omkring sig i andras hem då blir man ju lite mörkrädd ;S

Tror folk har misstagit själva syftet med att dricka tillsammans med människor, vissa ska nog låsa in sig och dricka ensamma för att inte förstöra för alla andra.. låsa in sig och svälja nyckeln.

MEN jag hade trevligt igår :) idag har jag legat i sängen och kollat på Heroes hela dan och jag ska nog fortsätta med det också, har lite att ta ikapp, Armén har ju stulit många tvsöndagar för mig nu ;)

imorse när  jag vaknade så kände jag, fan.. jag måste nog tanka hem en massa julfilmer, så nu har man hela julen å kunna bänka sig vid tvn, käka julmat och dricka bärs å kolla på en massa julklassiker, myyyspyyys^^

peace

If I hit me high, then you hit em low

Kalla kalla vinterdagar, fyyy fäään! man kan ju inte gå ut utan att frysa kulorna, oooooops! men ja så kallt är det! Igår blev det en lång natt, jag och Johan och Emma drack en massa, blev fula och tuggade fram till runt 4 imorse typ :) Trevligt hade vi iaf och jag som lovade mej själv att hålla mig till ikväll and tonight it is :P Väntar på att marcus ska komma hem så ska vi röra oss till fjärran och yra bland molnen! trevlig helg

och btw, TAKIDA suger.

Tjooo!

now its time to dance..

Igår va jag på intervjun som jag nämnde tidigare. Jag kommer kanske bli konaktperson åt en pojke som tydligen har lite problem att hanskas med människor. Jag ska träffa hans familj imorgon och han själv för första gången, en 14 årig grabb som behöver hjälp att komma på fötter, känns som jag är rätt man för jobbet. Trodde föresten att gårdagen skulle bli en lugn kväll, slutade dock med en att en 1.5 liter champagne slank i och blev kanonstukad:) underbart. Idag har jag å marcus kollat in tomtekväll som var helt värdelöst, men vi tänkte göra kvällen lite roligare genom att sänka en varsin flaska glögg :P
på tal om igår föresten, jag å kära Johan hade ett möte på Depå, åt lite och hade vårat snack om livet, tror faktiskt han är en av dom få jag verkligen kan snacka om livet med! de är riktigt skönt, vi ska iaf ses i helgen och klunka lite på nån inflyttningsfest, trevlivgt ska det bli


den här ska bli min julklapp, till mig själv <3

Ibland kan det vara riktigt bra att halka på bananskal



Idag har varit en slappdag, inge jobb men de var lika bra att få vila ut så den här nedrans förkylningen försvinner nångång, jag har spenderat dagen med stoffe och kollat på serier, vi har kollat på Heroes, Dexter, Prison Break och en till som jag helt glömt bort, men vad vore serier utan lite god mat? vi gjorde Tacos ala Stoffesam! MUMMA!! Imorgon ska jag på jobbintervju, ska kanske få jobb som kontaktperson, en bra extragrejj när jag jobbar på Haga + att det är en sjukt bra merit att ha med sig när man söker till snutskolan ;) Det blir å svida om till finkläderna, glida in med stil och ge ett bra intryck så ni får reda på resultatet imorgon ;)




"Det är bara å sikta rätt så löser det sig alltid"




Ingen idé att ligga på sofflocket Sam, nu ska det bara att RASSLA TILL!

så tänkte jag imorse när jag vaknade med 39 grader i feber,  (Jag ska fanimej ta mig till jobbet första dagen) So i did, jag proppade i mig alvedon och gick dit och hade 5 timmar idrott, kunde självklart inte låta bli att att vara med så jag fick träna lite på det också. Då insåg jag hur jävla mkt jag vill hålla i träningen efter lumpen, man har blivit uthållig som ett as. Så jag ska ta tag i det så snart kroppen säger JA på riktigt =) Det var iaf jättesköjj att vara tillbaka på jobbet! Eleverna glada som vanligt över att jag var tillbaka så! nu är det bara att köra på tills man börjar jobba på slottet!

nu ska jag slappa! kärlek  / Sam

När ett äventyr tar slut, öppnar sig ett nytt.

Jag är fri. Jag kan inte fatta att jag är fri. Efter 317 dagar i det vi kallat helvetet är jag fri. Jag minns den där dagen.. 28:e Januari år så väl.. Jag hade nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv förutom det hade jag haft en ganska pressad tid i December och början av Januari men det behöver vi inte gå in på. Jag minns det iaf som igår - Det var en kall vinterdag.. det var mörkt och jävligt och jag skulle åka till Livgardet för andra gången i mitt liv.. innan hade jag varit där på en introduktion men man var så lost där inne så man hade glömt bort hur det såg ut. Jag hoppade iaf på 41:an till Gävle och visade upp min intryckningssedel för busschaffören.

- Stackars jävel säger jag bara

den kommentaren fick jag av chaffören när jag lämnade hofors för första gången och skulle inte komma tillbaka på nästan 1 månad. Jag hoppar av i Gävle och tar tåget till Sthlm.. jag lyckas träffa andra nyinryckta som visste vägen till Kungsängen så jag åkte med dom. När vi såg skylten " Livgardet Granhammar Kasernvakt " Då visste jag: "Det här är mitt nya hem" kommer jag klara det?

Vi blev visade till gymnastiksalen där alla blev sorterade i olika plutoner, har aldrig sett så många nervösa personer nån gång i hela mitt liv, det var lite som att kolla på Idol när man ser alla som ska in och sjunga för Juryn, den första killen jag riktigt började prata med var Michel, vi blev placerade vid samma ställe men vi förstod inte att vi skulle spendera 317 dagar tillsammans, vi började iaf prata med varandra, sen träffade vi resten i gruppen och vi blev nu invisade till våra rum där vi skulle spendera de kommande året. Vi gick till förrådet och hämtade vår utrustning, jag visste inte ens va 1/10 av prylarna var till för. Sen blev vi uppställda i korridoren, skiträdda för vad som skulle hända, vi skulle ta på oss uniformen för första gången. Jag och några till började med att göra helt fel. Vi skulle ta på oss försvarets egna FLAMSÄKRA kalsonger haha. Ett par normala kalsonger sätter man på sig med lappen innåt och bak för er som inte vet det. Men i försvaret är det tvärtom, där ska lappen vara utåt och fram. Så jag och några till fick klä av oss naken inför 40 pers och befäl vi aldrig sett i våra liv :P Den historian skrattar man åt än idag

Efter att vi lärt oss att ta på oss uniformen var  det dags att placera in våra grejjer i skåpen. Skåpsordningen skulle vara PERFEKT. en viss vikning på grejjerna och en viss centimeter mellan plaggen, sen spenderade vi en hel natt med att märka upp våra saker, vi hade ungefär 10 sekunder på oss att hämta våra grejjer, ställa dom i korridoren, märka upp dom och hämta en ny, vi hade hamnat i helvetet. den här historian kommer vara med mig hela livet.. men det finns så mycket mer att skriva men ärligt talat börjar jag bli för sömning för att orka.

Det jag vill säga är att min tiden i lumpen har gått så fort. Jag har träffat människor jag inte trodde existerade. Jag har lärt mig att ta ansvar, jobba med människor jag annars skulle pissa snett på. Ja listan på saker jag lärt mig är lång. den viktigaste lärdomen jag dragit är. Jag har lärt mig att uppskatta det lilla.. mat på bordet varje dag, en varm och skön säng att sova i. ja ni förstår va jag menar.. har upplevt saker jag inte trodde var möjliga..marchera 5 mil på en dag utan mat..gå och gå varje dag trött och hungrig och inte förstå någonting. Nu uppskattar jag saker på ett annat sätt.

Det bästa av allt är alla mina vänner..ni har varit som bröder för mig. jag har levt ihop med er i nästan ett år. Kommit er så nära. Det finns vissa man skulle vilja ha spenderat mer tid med. Men livet går vidare. SoT ni är dom bästa och ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Slut.


nu är du fri Sam

2 pinnar muck!

oojojoj! 2 pinnar kvar! helt sjukt. Nu tar grabbarna vara på tiden som är kvar. Vi har haft galna filmmaraton å kuddkrig å :D Vi har skjutit Ak47 och M16! riktigt ballt va de! Nu har vi i stort sett lämnat in alla våra grejjor, bara motoroverallen kvar i stort sett! I helgen blir de fylla i den högre skolan! ;D sen är de jul å nyår å juldan ! de här kan nog bli en av dom skönaste vintrarna i mitt liv!!

snart mina damer och herrar  BÖRJAR MITT LIV!

RSS 2.0