Sista rycket nu Bäckis!

bara nån timme kvar innan sista resan till stockholm på ett väldigt bra tag. Det är iaf sista gången som vpl ! :D sitter hos farsan nu å hänger, riktigt trevligt som vanligt! man snittar en viktuppgång på 10 kilo varje gång man kommer hit av nån underlig anledning :P,

gårdagen var intressant ! jag å marcus drog till tildas 20årsfest! Hollywoodtema :D riktigt roligt =) Träffade Tina Turner, Jokern, Tommy Lee, Hulken, Lady Gaga, Lara Croft och många många fler, kändisfester är nice ;) alla blev fulla å glada å vi lekte en massa lekar å levde om, att tillägga är väl att vi var vid Haifstugan, long time no see lär jag säga !!

är datalös nu också. Farsan köpte min så nu lär jag överleva med laptopen tills jag köper en ny, för det ska jag ha eftersom det bara är 5 pinar kvar innan jag har aldelles för mkt fritid ;)'


5 PINNAR!!! MUCK... 5 PINNAR! MUCK!!!! 5 PINNAR!!! MUCK... 5 PINNAR! MUCK!!!!

Sista permisionen ever




detta känns inte som en vanlig permis. Det är faktiskt sista gången jag är ledig innan muck. På söndag är det sista gången jag åker in till gardet. Att året har kunnat gå så fort kan jag inte förstå. Idag innan vi fick ledigt så blev vi visiterade av våra befäl, en kille hade försökt smuggla med sig ammunition, polisanmälan på honom :S millitärpoliserna började också visitera allihopa vid vaktkuren som vanligt (MP) matpolisen. när jag kom så började jag å marcus klunka bärs, tänk att de inte går en dags ledighet utan att man dricker bärs me honom. Imorgon ska jag in till gävle och styra upp en utstyrsel till Tildas födelsedagsfest, jag ska vara utklädd till Charlie Chaplin! kan bli spännande :D hähä! passa på att hälsa på farsan ska jag också, nu blir de slaggningsdags!!!

"muckfesten"




igår va vi på  våran gaaaalna plutonsfest :P eller ja det blev inte bara vår pluton utan snarare hela vårat kompani, vi käkade 2rätters på en krog i stan som heter Hirschenkeller! riktigt mysigt ställe ändå =) GALET med folk va de och riktigt trevligt folk ;) På natten blev de nattklubb och dans hela natten, befälen var också med och härjade! Det var riktigt roligt att se dom utan uniform och hur dom "egentligen" är! Gamla befäl som vi haft innan som slutat dök också upp =) riktigt kul att träffa dom civilt =) riktigt sliten imorse dock eftersom vi hade uppställning 07:45 och vi kom tillbaka till gardet 04:20 :S Så nu blir de till å sööööve! men jag är så sjukt nöjd med festen !!! Nu är det bara 8 dagar kvar!! imorgon kommer jag hem på sista permisionen for life.. de känns sjukt overkligt!

kasta (INTE) snö!

det lärde vi oss idag! Det blev ett galet snöbollskrig på Regementet, en fick åka ambulans med ett brutet ben och en annan kille med ett trasigt näsben, så om man kallar högstadiet för en tuff tid när de va snöbollskrig så kan ju det ta sig där bak. Idag va de verkligen krig på riktigt, imorgon kan vi kanske bli runt 200 pers om vi har en jävla tur :P Fan va taggad man blir.

men hörrni.. gör snögubbar och snöänglar istället. det tänkte iaf jag göra.. om 11 dagar



kärlek / Sam

Semestern slut. Lumpen likaså..

Guess who´s BACK!? :D Ja de borde ni ju kanske veta eftersom de är min blogg ni är inne på. Jag heter Sam och är 20 år å resten hoppar vi över! Varmt välkommen. Eller ja..varmt å varmt. de e tamefan så jävla kallt ute. Hade nyss slutövning, frös bokstavligen pitten av mig i de äckliga snöiga vädret :P Sova ute på vinten rekommenderas alltså inte.
Det har hänt ganska mkt sen jag skrev sist. Eller ja.. inte så mkt utanför grindarna kanske eftersom jag kanske varit hem 3-4 gånger sen förra gången jag skrev i bloggen och då kan ni ju räkna ut med arslet och en krita att det inte kan ha hänt så mkt eftersom de nästan var 2 månader sen sist :P ni kan ju gå in på min bilddagbok för att se lite. Babyalice heter jag där, svårt att gissa? JA! jag ska byta namn jag har bara inte orkat :P

Lumpen börjar lida mot sitt slut hörrni..de var lite det som gjorde att jag ville göra det här inlägget.. känner att jag måste få ner lite funderingar. har 12 dagar kvar.. har varit inne i över 300 dagar. Det är helt sjukt. det känns som jag varit inne en evighet. att det snart är slut förstår jag inte. Vad jag ska göra efter lumpen känns också ganska oklart, har en massa olika idéer men vet inte riktigt vilken jag ska fullfölja, just nu är det MUCK i sikte och inget annat. Umgås med grabbarna dom sista dagarna innan vi skiljs åt. ja de är en sorglig tanke men de är ju så.

Jag vill inte sväva iväg för mkt utan det tar jag när ja har muckat! Men ja de känns kul att vara tillbaka på tapeten, hoppas ni fortsätter läsa :)


Vi knäcker!


kärlek / Sam

RSS 2.0